Welkom bij Creative Cocktail

Fijn dat je er bent en nog fijner als ik binnenkort voor jullie mijn blender mag aanzetten. Voor het ontwerp van een (nieuwe) huisstijl, logo, website, brochure, magazine en zelfs uw jaarlijkse kerstkaart, ben je bij Creative Cocktail aan het juiste adres. Opgericht in 2012 met als doel om op een creatief eigenzinnige manier te mogen werken voor mensen & bedrijven. Out of the box en verrassen zijn woorden die ik graag elke keer weer wil waarmaken. En om dit te kunnen bereiken, beginnen we altijd samen. Een goede brainstorm met elkaar als basis; laat daarna de blender maar draaien.

Benieuwd wat Creative Cocktail allemaal al heeft mogen ontwerpen? Werp dan een blik op mijn portfolio. Of wil je een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen doen? Stuur dan een mail naar dick@creativecocktail.nl of bellen mag uiteraard ook 06-18550185.

Mag ik jullie tot slot ook heel even wijzen op het kopje ‘artshop’? Naast mijn dagelijkse grafische werk komt er namelijk ook geregeld kunst uit de blender. Neem een kijkje en wie weet zit er wel een favoriet voor je bij. 

Vers uit de blender

 • IK WERK VEILIG Campagne NIBHV

  Klant: NIBHV 

  Opdracht: Concept campagne 'IK WERK VEILIG'

  Ontwerp beeldmerk campagne, posters, advertentie, flyer en social media beeld

   
  De bhv’er: onmisbaar op élke werkvloer

  De Nederlandse werkvloer is relatief veilig. Maar áls er iets gebeurt, is het een geruststellende gedachte dat je kunt terugvallen op mensen die weten wat ze doen.

  Vanuit die gedachte lanceert NIBHV de campagne ‘Ik werk veilig voor jou’. Met deze campagne willen we werkgevers en werknemers bewust maken van het belang van een goede bedrijfshulpverlening. Want juist de bhv’er kan in die eerste, zo belangrijke minuten na een calamiteit of ongeval het verschil kunnen maken tussen leven en dood.

  https://www.nibhv.nl/bhv-onmisbaar-op-elke-werkvloer/

  09 nov '19
 • DUTCH COMIC CON - MAART 2019

  Op zaterdag 23 maart stond Creative Cocktail op de Dutch ComicCon in de Jaarbeurs in Utrecht op de stand van GeekFest Rotterdam - Rotterdam Comics met Jerzy Lipski.
  Hier verkocht ik een aantal aluminium prints van mijn Marvel tekeningen en schilderijen. Ook mijn laatste 2 Stormtrooper pop-art schilderijen stonden te koop.

  Aluminium prints te verkrijgen in de maten 30x30cm, 30x40cm, 40x30cm, 60x80cm en 80x60cm

  27 mrt '19
 • FEBRUARI 2019

  Leuke opdracht voor SOPHIA KINDERZIEKENHUIS
  Ontwerp wallcover 2 muren van het inspanningslab in het ziekenhuis. 

  Klant: SOPHIA KINDERZIEKENHUIS
  Opdracht: Ontwerp vrolijke muur waar alle kinderen op staan die regelmatig in deze kamer verblijven.

  09 nov '19
top