Creative Interior

Bij Creative Interior kunt u terecht voor unieke en betaalbare ontwerpen voor in uw huis of bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld een foto van uw baby over uw gehele muur van de babykamer geprint hebben? Of die schitterende vakantiefoto op de muur van uw slaapkamer? Elke stijl en elke print is mogelijk. Het kan allemaal met de hoogwaardige producten van Creative Interior.

Er zijn mensen die van te voren een duidelijk idee hebben van wat ze zouden willen. Voor alle anderen willen wij u bij Creative Interior graag laten inspireren door onze selectie van leuke ideeën die perfect zouden passen in elke kamer van uw huis.
De Wall-Art (schilderijen en digitale kunst) is gemaakt door Dick Kuyten, de drijvende kracht achter Creative Cocktail en Creative Interior. Altijd op zoek naar vernieuwing en nieuwe methodes om mooie Wall-Art te maken. In het verleden vaak in opdracht gewerkt, maar tegenwoordig een overstap gemaakt naar eigen creaties die fantastisch zullen passen in diverse interieurstijlen.

Wall Art
Deze unieke Wall Art kan in opdracht worden gemaakt of u kunt kiezen uit de reeds bestaande schilderijen of digitale kunst van Dick Kuyten. Mocht het origineel reeds zijn verkocht, dan kunt u een replica bestellen in ieder gewenst formaat geprint op dibond met Liquid Gloss, perspex of canvas. Wanneer u ons opgeeft welk formaat en materiaal u in gedachte heeft, kunnen wij u een goede richtprijs geven. Bekijk hier de collectie.

Zelfklevend behang
Zelfklevend behang is snel en gemakkelijk te plaatsen en tovert een saaie muur binnen enkele minuten om in een creatieve uitspatting op een muur, deur of plafond. Het is herplaatsbaar en uw muur, deur of plafond blijft na verwijderen onaangetast. U kunt hiervoor een eigen foto gebruiken, mits deze van voldoende kwaliteit is of u kunt een ontwerp kiezen van Creative Interior. In onze collectie kunt u leuke ideeën vinden voor de babykamer, kinderkamer, slaapkamer, woonkamer, eetkamer en keuken. Het zelfklevend behang is ook geschikt voor gladde deuren, zodat uw saaie slaapkamer- of gangdeur er ineens een stuk spannender uitziet. Neem een kijkje bij de impressies om een indruk te krijgen van wat je allemaal kunt doen met dit zelfklevend behang. Met een 3-D print bijvoorbeeld kun je een kamer optisch groter maken en leuke effecten bereiken. De breedte van de rol is altijd 130 cm. De lengte kunt u zelf aangeven. Het behang kan naadloos tegen elkaar aangeplakt worden. U kunt dus verticale banen plakken of horizontale banen, al naar gelang de maat van uw muur. De prijs gaat per vierkante meter en is €65,- p/m2. U kunt het behang gemakkelijk zelf plakken of door ons laten plakken tegen een meerprijs. Bekijk hier de voorbeelden.

Folie
Ons nieuwste product is etsfolie voor een ondergrond van glas. Met full colour geprint etsfolie kunt u uw etalageraam, uw raam thuis of zelfs uw glazen tafel uniek maken. Dus bent u uitgekeken op uw glazen tafel, laat hem dan pimpen door Creative Interior. Deze etsfolie laat gewoon licht door, maar u kunt er niet doorheen kijken. Ook hier kunt u elk gewenste print kiezen. Wat dacht u van uw mooiste trouwfoto, een leuke foto van de kinderen of met een print van de oude meesters (Mona Lisa, Melkmeisje, Meisje met de Parel). Of u kiest uit de vele beelden van shutterstock.com die wij voor u kunnen downloaden. We hebben enkele glazen bijzettafels op voorraad als voorbeeld. Deze kunnen in zijn geheel besteld worden, of alleen de print. Bekijk hier de voorbeelden.

Wallcover
U wilt toch liever de print als 1 geheel naadloos op de muur? Dan kunt u het beste kiezen voor een Wallcover. Ook hier kunt u uw eigen foto of een ontwerp van Creative Interior gebruiken. Deze print zal als 1 geheel en dus naadloos door ons op uw muur geplakt worden. Uw muur moet daarvoor wel in de voorstrijk staan en glad zijn. De maximale hoogte hiervan is 5 meter en de maximale lengte is wel 40 meter. De prijs van de Wallcover is duurder dan het zelfklevend behang en kost €120,- p/m2. Deze prijs is exclusief reis- en ontwerpkosten. Voor wallcover gelden dezelfde voorbeelden als zelfklevend behang, een eigen foto of u kunt kiezen uit de beeldbank op www.shutterstock.com.

Spanframe
Wilt u niets op u muur plakken of vastzitten aan één print voor de komende jaren? Neem dan een spanframe. Een spanframe wordt op maat geleverd in een aluminium frame dat u op de muur kunt monteren met daarin een geprint spandoek. Dit spandoek is wisselbaar, zodat u na een jaar gewoon een nieuwe print in uw spanframe kan spannen. Verkrijgbaar in een maximale lengte van 6100 mm. Voor spanframe gelden dezelfde voorbeelden als zelfklevend behang, een eigen foto of u kunt kiezen uit de beeldbank op www.shutterstock.com

 

Copyright © 2018 Creative Cocktail
social share